Thursday, April 28, 2011

Üsküdar`a Giderken 6. Tanıtım Fragmanı

Üsküdar`a Giderken 6. Tanıtım Fragmanı

Akasya Durağı 118. Bölüm Fragmanı

Akasya Durağı 118. Bölüm Fragmanı

Kavak Yelleri 159. Bölüm Fragmanı

Kavak Yelleri 159. Bölüm Fragmanı

Nuri 10. Bölüm Fragmanı

Nuri Yeni Günün de yeni saatin de Pazar 22:00 Kanal D`de Nuri 10. Bölüm Fragmanı

Hanımın Çiftliği 63. Bölüm Fragmanı

Hanımın Çiftliği 63. Bölüm Fragmanı

Tövbeler Tövbesi 6. Bölüm Fragmanı

Tövbeler Tövbesi 6. Bölüm Fragmanı

Kızım Nerede 19. Bölüm Fragmanı

Kızım Nerede 19. Bölüm Fragmanı

Gönülçelen 49. Bölüm Fragmanı

Gönülçelen 49. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 51. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 51. Bölüm Fragmanı

Behzat Ç. 31. Bölüm Fragmanı

Behzat Ç. 31. Bölüm Fragmanı

İzmir Çetesi 10. Bölüm Fragmanı

İzmir Çetesi 10. Bölüm Fragmanı

Adını Feriha Koydum 16. Bölüm Fragmanı

Adını Feriha Koydum 16. Bölüm Fragmanı

Unutma Beni 655. Bölüm Özeti

Ali, Çiğdem'in bebeğinin kendisinden olduğuna inanmamaktadır, ona DNA testi yaptırmayı önerir. Çiğdem bunu kabul edecek midir? Güler, Ali ve Çiğdem'i yan yana görür ve bir süre takip eder. Güler, Çiğdem ve Ali arasındaki durumu öğrenecek midir? Sinan iş gezisinden döner, Çiğdem onu nasıl karşılayacaktır? Şerif ve Hikmet Fahriye'nin nişanlısını görmeye giderler, ondan savcılığa gelip ifade vermesini isterler. Rıdvan bunu kabul edecek midir? İlkay evdeki bebek kıyafetlerine bakarken Şeker görür. Şeker İlkay'ın hamile olduğunu anlayacak mıdır? Unutma Beni 655. Bölüm Özeti

Deniz Yıldızı 397. Bölüm Özeti

Mustafa, İkbal’e olanlardan dolayı Meryem ve Deniz’i suçlamaktadır, onlardan intikam almak konusunda kesin kararlıdır. Acaba Mustafa bu amacını gerçekleştirebilecek midir? Hayatı bir anda altüst olan Bahri okulda karşılaştığı Deniz’le konuşmaya çalışır. Deniz ise hâlâ Bahri’ye çok sinirlidir. Acaba bu sefer Bahri kendini affettirmeyi başarabilecek midir? Suna ofiste çalışırken tesadüfen patronu Mustafa hakkında çok önemli bir belge keşfeder. Bu durum karşısında şaşıran Suna’nın bir sonraki adımı acaba ne olacaktır? Önceki gün okulda karşılaştığı tatsız sürpriz Deniz’in moralini bozmuştur. Acaba bir araya gelen Özgür, Mehveş, Mert ve Deniz bu olayın arkasında kimin olduğunu bulabilecekler midir? Deniz Yıldızı 397. Bölüm Özeti

Derin Sular 43. Bölüm Özeti

Ezgi, Nisan’larda kaldığı ilk gecenin sabahı Ali Rıza’nın ziyaret etmesiyle epey gerilir. Acaba ikili arasında neler yaşanacaktır? Nisan, Toprak’a Kuzey’in özrünü kabul etmesi için ailesiyle de konuşacağını söyler. Bu duruma fena bozulan Toprak acaba Nisan’a ne diyecektir? Doruk, Toprak’a Kuzey’den intikam almak için düşündüğü hain planını anlatır. Acaba Toprak Doruk’la işbirliği yapmaya razı olacak mıdır? Kuzey öğrenci işlerinden acil çağrıldığını öğrenir. Ezgi ile birlikte öğrenci işlerine giden Kuzey’i bekleyen kötü sürpriz acaba nedir? Derin Sular 43. Bölüm Özeti

Arka Sıradakiler 154. Bölüm Özeti

Kerem'in gerçek katili Menderes'in peşinde olan Oktay'a, Menderes büyük bir oyun oynar. Gamze'nin hayatı tehlikededir. Oktay bir seçim yapmak zorunda kalır. Ya Gamze ya Menderes… Çünkü Tarık'ın önderliğindeki polis Oktay ve Gamze'nin peşindedir. Oktay tekrar hapse girecek midir? Yoksa yolun ucunda başka bir sürprizle mi karşılaşacaktır? Zehra ve Saffet ikilisinin hayatları bir türlü düze çıkamaz. Yengesiyle de arası açılan Zehra'nın bir amacı vardır. Çalışmak ve para kazanmak… En iyi bildiği şey şarkı söylemek olduğu için de şarkıcı olmak niyetindedir. Acaba bu niyetini Saffet ve Yenge nasıl karşılayacaktır? Bu sırada Sedat kafasına taktığı intikam oyununu oynamaya başlar. Oyunu oynaması için de Zehra'ya ihtiyacı vardır. Ve İbo sonunda Urfa'da Sibel'in hayalini bırakıp İstanbul'a döner. Yolda da Meryem adında bir yol arkadaşı edinir. Arka Sıradakiler 154. Bölüm Özeti

Geniş Aile 87. Bölüm Özeti

ZEYNEP'İ BİLAL İLE GÖREN CEVAHİR KARŞI ATAĞA GEÇER. BERRAK VE OĞLU CÜNEYT İLE AYRI EVE TAŞINIP GERÇEK BİR AİLE OLMAYA KARAR VERİR.
Zeynep'i şık bir kıyafet içersinde Bilal ile yemeğe çıkarken gören Cevahir'in bütün dengesi alt üst olur. O da hemen karşı atağa geçer. İçinden ne kadar tersi de gelse Berrak'a iyi davranmaya başlar. Hatta durumu biraz daha abartarak ayrı bir eve çıkıp gerçek bir aile olmaları konusunda karar alır. Berrak hiç vakit kaybetmeden Koyu Bilal ile buluşarak bütün gelişmeleri anlatır ev arayışına girerler. Zeynep'in bunu öğrenmesi için ikili kafa kafaya verip bir plan yaparlar. Zekai ise okulda Keçe kardeşlerle beraber Çin malı ürünler satmaktadır. Ancak bu durum Şoray'ın gözünden kaçmaz. Mürsel ve Nazan ise evin trafiğinden bunaldıkları için ikinci çocuk denemesini bir otelde yapmaya karar verirler. Ancak eve gelmedikleri için başlarına kötü bir şey geldiğini zanneden Kirişçioğulları ailesi peşlerine polis takınca ortalık fena karışır. Koyu Bilal ile Berrak'ın kurdukları plan ise ellerinde fena patlar.


Yayın Tarihi: 29 Nisan Cuma
Yayın Saati: 22:00 Geniş Aile 87. Bölüm Özeti

Dürüyenin Güğümleri Kalaylı 35. Bölüm Özeti

YERİN KULAĞI VAR!

Zühtü ve Yaman, Dürüye'nin hapsettiği Hayriye'yi kurtarmayı başarır. Hayriye'nin peşine düşen Dürüye, Zühtü'den Hayriye'nin hamile olduğunu öğrenir. Hayriye'nin yalanı başına büyük işler açmıştır. Yıkılan Dürüye inat uğruna aynı gün evlenmek için Duran'a baskı yapar. Ancak Jandarma, Hakim hanımın zorlamasıyla Duran ve Dürüye'nin düğününe izin vermez. Bunun üzerine jandarmanın karışamayacağı bir yerde düğün yapmak için arayışlara girerler. Zor durumda kalan Duran'ın imdadına Ümit yetişir. Ümit'in aklına müthiş bir fikir gelir. Düğün yeri ve zamanı, jandarmanın ve Zühtü'nün kulağına gitmesin diye son dakikaya kadar gizli tutulacaktır. Öyle ki ahaliye bile düğün yerini kulaklarına söyleyerek davet ederler. Çünkü yerin kulağı vardır...


Yayın Tarihi: 28 Nisan Perşembe
Yayın Saati: 20:00 Dürüyenin Güğümleri Kalaylı 35. Bölüm Özeti

Fatmagülün Suçu 32. Bölüm Özeti

Kerim ve Fatmagül birlikte yemekte
Perşembe 20:00 Fatmagül ve Kerim’in etrafındaki tehlikeler, özellikle de Mustafa, onları her adımda birbirlerine daha yaklaştırır. Gözleri önünde gerçekleşen bu yakınlaşma, Mustafa’nın hafızasından silinmeyecektir. Kendi yaptıklarının ağırlığında ezilen Mustafa’nın öfkesi, zaman içinde Fatmagül ve Kerim’e karşı daha da büyür. Aralarındaki mesafe biraz daha kısalan Fatmagül ve Kerim, kasabadan İstanbul’a, Fatmagül’ün “evim” dediği Göksu’daki evlerine geri dönerler. Bundan sonrası için her ikisi de daha umutludur.
Eve geldiklerinde Kerim’in babasından gelen yeni mektup Ebe Nine’nin eline geçer. Yıllardır hiç açılmadan yırtılan bu mektuplar, Ebe Nine için vicdan azabıdır ve artık bir tercih yapmak zorundadır. Ya Kerim’e verecek ve ne yazıldığı öğrenilemeyecektir, ya da Kerim’den gizli açıp okunacaktır. Bu durum, Ebe Nine ve Fatmagül arasında bir suç ortaklığına dönüşür. Mukaddes kendisinden gizlenen şeyin peşine düşer ve mektubu bulur. Mektubu okuduktan sonra, artık yepyeni planları vardır. Fatmagül'ün Kerim'i tercih etmesi, Mustafa'nın tüm umutlarını yerle bir etmiştir. Bu durumu bir türlü hazmedemeyen Mustafa için artık tek yol, onlardan intikam alabilmektir.
Aylarca kandırılmış olmasının intikamını kendi yöntemiyle almak isteyen Meltem ise bu kez Fatmagül'ün karşısına ona yardımcı olmak için çıkar. Sessiz sedasız dava sürecini atlatmak isteyen Yaşaranlar için, korktukları başına gelir. Gazeteler, Milletvekili Turaner Bey yüzünden olayı daha da büyütür. Reşat Yaşaran kaybettiğini hissettikçe daha hırslanacaktır. Kerim’in çalıştığı yalıda işler bitmiştir. Kristen çalışanlara teşekkür etmek üzere, yalının bahçesinde bir yemek düzenler. Bu yemeğe herkes eşiyle katılacaktır. Kerim de “eşine”, bu geceye birlikte gitmelerini teklif eder. Fatmagülün Suçu 32. Bölüm Özeti

Herşeye Rağmen 6. Bölüm Özeti

Leyla ile Zeliha barışmış ve eski sıcaklıklarına yeniden kavuşmuşlardır. Leyla, Nusret'in evlilik teklifini, ailenin hepbirlikte olduğu bir anda dile getirir. Mümtaz, kızının ağzından duydukları karşısında gerilir, zira kızını evlendirme fikrine henüz hazır değildir. Memet, ofisine girer girmez karşılaştığı manzara karşısında donakalır. Ofis dağıtılmış, dosya ve evraklar etrafa saçılmıştır. Memet, ona gözdağı vermek isteyenlere karşı, tedbiri elden bırakmayacaktır.
Ahmet evi terketmiş ve otele yerleşmiştir. Asuman, oğlunun Memet ile iş yapacağını öğrenir öğrenmez soluğu, Memet'in fabrikasında alır. Asuman oğlunu geri kazanabilmek uğruna herşeyi göze alacaktır.

Bu arada cinayet mahalinde bulunan yeni delil herkesi heyecanlandırmıştır. Anahtarın katile ait olma ihtimali ise Memeti daha da hırslandırmıştır. Leyla, Memet'in geçmişi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ister. Aklına beraber gittikleri ve sıraları aldıkları manastır gelir.
Herşeye Rağmen 6. Bölüm Özeti

İzmir Çetesi 10. Bölüm Özeti

Mahmure'yi hipnotize ettiklerini sanan Ateş ve Selami Mahmure'nin oyununa gelir. Aile hekimliği çetesini çökertmeyi başarırlar ama Mahmure'yi alt edemezler. Mahmure'nin intikamı acı olacaktır. Ona yaptıklarını fitil fitil burunlarından getirecektir.

Bu arada ev meselesi yüzünden Katya ve Duru arasında kalan Cemal nerede yaşayacaklarını netleştirmek isterken her şeyi eline yüzüne bulaştırır ve Katya'nın çok kalbini kırar. İlişkileri kopma noktasına gelir.

Selami ve Duru ilişkisinde de çalkantılar yaşanır. Cemal'den korktuğu için Duru'ya başkasından hoşlandığını söylemek zorunda kalan Selami'nin başı yine derttedir. Duru'nun elinden çekeceği vardır.

Erkeklerden yana bir türlü yüzleri gülmeyen Duru ve Mira da acılarını unutmak için yeni yollar denerler.

Mahmure ile birlikte yaşamaya başlamak zorunda kalan Ateş ve Selami'nin otel odalarıyla vedalaşma vakti gelmiştir. Eşyalarını alıp ayrılmak için gittikleri otelde onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Başı dertte ve yardıma muhtaç Nadya karşılarına çıkar. İzmir Çetesi'nin yeni hedefi Nadya'yı kurtarmaktır. Ancak bu kez yaptıkları iyilik başlarına bela olacaktır.

Yayın Tarihi: 30 Nisan Cumartesi
Yayın Saati: 20:00 İzmir Çetesi 10. Bölüm Özeti

Adını Feriha Koydum 16. Bölüm Özeti

EMİR FERİHA'NIN PEŞİNİ BIRAKIYOR MU?

Feriha, nişan yüzüğünü gözden çıkarmak zorunda kalır. Yüzüğü kaybettiğini söylemesi Halil'i çok rahatsız ederken evde de gerilime neden olur. Feriha'nın yüzükle ilgili yalan söylediğini anlayan Zehra, hem nişanın geleceği hem de kızının gizli gerçekleri ile ilgili huzursuzdur.

Feriha'nın direncini kırmaya kararlı olan Emir'in hamlesi, Feriha ve Emir'i bir kez daha karşı karşıya getirir. Ancak bu kez yaşananlar, Emir'in Feriha'ya olan tutumunu değiştirecektir.

Cansu'nun büyük bir hayali bir anda gerçek olurken, Sanem ise geçmişten gelen sıradışı bir dostla yıllar sonra bir araya gelmenin heyecanını yaşar.

Öte yandan, Hande'nin kimseye haber vermeden ortadan kaybolmasıyla Koray ve Emir arasındaki ipler gerilir. Emir, Hande'den gelen haberle harekete geçmek zorunda kalırken, gecenin karanlığında yaşanacaklar gizli kalmış gerçekleri aydınlatmak üzeredir.
Adını Feriha Koydum 16. Bölüm Özeti

Derin Sular 44. Bölüm Özeti

İrem ve Doruk, Ali Rıza`yı mahvetmek için yaptıkların plana kararlı bir şekilde devam etmektedirler. Beklenmedik bir şekilde olaya dahil olan Toprak yoksa her şeyi öğrenecek midir? Nisan, Ezgi için verilen partiye Kuzey gelmeyeceği için çok üzgündür. Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde Nisan`ı sürpriz bir misafir beklemektedir. Acaba bu misafir kimdir? Onca olandan sonra hesaplaşma vakti gelmiştir. Leyla`nın evinde yüz yüze gelen Ezgi ve Feryal arasında acaba neler yaşanacaktır? Ali Rıza, Ezgi`yi gitmesi için tehdit etmektedir. Ali Rıza`nın karşısında çaresiz kalan Ezgi gerçekten Ali Rıza`ya boyun eğip gidecek midir? Derin Sular 44. Bölüm Özeti

Canan 13. Bölüm Özeti

Renknaz telkinleriyle Elif`i etkilemeyi başarmıştır. Elif, kandırıldığını düşünmektedir. Ne Canan ne de Selim onu ikna edemez. Sonunda Elif çekip gider. Elif`in sığındığı son liman, gerçekte fırtınanın kopacağı yerdir. Canan, kızı uğruna intikamından vazgeçmiştir ama kızını da kazanması hiç kolay olmayacaktır. Planları tıkır tıkır işleyen Renknaz ve Şakir, zafer sarhoşluğu içindedir. İkisi de, önlerinde bir engel kalmadığını, Canan`ı oyunun dışına attıklarını düşünmektedir. Şakir, karısının desteğiyle şirket yönetiminin basamaklarını hızla tırmanmanın hayalini kurmaktadır. Bu arada şirketlerle ilgili hayaller kuran başka biri daha vardır, Lami. Abdullah ise çoktan ağlarını örmeye başlamıştır. Damadının istekleriyle ilgili tavrını belirler. Fakat bilmediği bir şey vardır. Bu hamlesiyle, aslında kızının mutsuzluğuna imza atmaktadır... Canan 13. Bölüm Özeti

Unutuma Beni 556. Bölüm Özeti

DNA testi sonucu çıkmıştır. Bebek gerçekten Ali`nin midir? Güler, Çiğdem`e Ali`yle neden gidip test yaptırdıklarını sorar. Çiğdem annesine nasıl bir açıklama yapacaktır? Sinan, Çiğdemin bebeği için kıyafet alacaktır. Ali`den kendisine yardım etmesini ister. Ali bu istek karşısında ne yapacaktır? Vicdan azabı çektiği için Sinan`a o geceden bahsedecek midir? Şerif kaçan ve savcılığa ifade vermek istemeyen Rıdvan`ı bulur. Rıdvan Şerif`e kendisini döven, Muzaffer`le alakalı neler söyleyecektir? Şerif sonunda Muzaffer`in Zafer denen kişi olduğunu anlayacak mıdır? DNA sonucunun olduğu zarf Nazlı`nın oyunları sonucu İlkay`ın çantasına girer. İlkay zarfı eve gittiğinde fark edecek midir? Unutuma Beni 556. Bölüm Özeti

Deniz Yıldızı 398. Bölüm Özeti

Ozan, Melih`e Banu`ya attığı mesajı okuduğunu söyler ve sert çıkar. Melih köşeye sıkışmış Ozan`ın neyi ne kadar bildiğini anlamaya çalışır. Acaba Melih bu durumdan nasıl kurtulacaktır? Meryem, Bahri`ye önceki gün Mustafa`nın kendilerini şehir dışına göndermeye çalıştığını anlatır. Bu duruma çok sinirlenen Bahri acaba Mustafa`ya ne yapacaktır? Mert, Mustafa`nın karşısına dikilerek Deniz ve Meryem`i gitmek zorunda kalmaktan kurtarmıştır. Günün sonunda Deniz`in alacağı şok kararı duyunca Mert acaba ne yapacaktır? Diloş, Zeliha`nın tedavisi için evine gelmiştir. Evdeki fizyoterapist Zeliha`nın tahlil sonuçlarını bulmasını rica eder. Acaba Diloş tahlil sonuçlarını ararken ne bulacaktır? Deniz Yıldızı 398. Bölüm Özeti

Wednesday, April 27, 2011

Deniz Yıldızı 396. Bölüm Özeti

Celal ve Mert evde keyifle sohbet ederlerken Deniz`in sürpriz olarak yanında Berna`yı getirmesi Mert`i çok sinirlendirir. Peki Berna bu sefer Mert`in gönlünü almayı başarabilecek midir? Yaşananlardan sonra Bahri eve ziyarete gelir ancak bu geliş İkbal`i huzursuz eder. Acaba gün içinde Bahri`yi kahredecek olan sürpriz gelişme acaba ne olacaktır? Banu ve Melih evde beraberlerdir. Ozan ise Banu`ya bir türlü ulaşamayınca eve dönmeye karar verir. Acaba bu sefer Ozan, Banu ile Melih arasında olanların farkına varabilecek midir? Okulda birçok kişi artık Deniz`in Bahri`nin kızı olduğunu öğrenmiştir. Deniz ise bu durumdan rahatsız olur. Peki günün sonunda Deniz`i şok edecek sürpriz gelişme acaba ne olacaktır?
Deniz Yıldızı 396. Bölüm Özeti

Unutma Beni 654. Bölüm Özeti

Şerif, Menekşe ile buluşur. Menekşe ona bir daha görüşemeyeceklerini söyler, bu konuda kararı kesindir. Şerif bu karar karşısında ne yapacaktır?
Şerif ve Menekşe konuşurken biri gizlice onları seyreder. Kimdir bu esrarengiz kişi? Şerif, Kenan`ın yanına gelir ve konuşmak istediğini söyler. Menekşe gerilir. Şerif, Kenan`a ne diyecektir? Savcılıktan Hikmet ve Şeker çağrılır. Savcı neden onları görmek istemiştir? Ali görüntüleri Çiğdem`e de izletir. Çiğdem o geceyle alakalı Ali`ye neler diyecektir? Çiğdem, Ali`ye ona aşık olduğunu söyler. Ali`nin buna cevabı ne olacaktır? Zafer, Mehtap`ı Rıdvan`ın yanına getirir ve gizlice gösterir. Mehtap bu adamın Fahriye`nin nişanlısı olduğunu anlayacak mıdır? Unutma Beni 654. Bölüm Özeti

Tuesday, April 26, 2011

Kolej Günlüğü 2. Bölüm Fragmanı

Kolej Günlüğü 2. Bölüm Fragmanı

Karadağlar 24. Bölüm Özeti

Gülhayat ve Gülali'yi ayırmak için elinden geleni ardına koymayan Halit en sonunda amacına ulaşır; Gülali'yle kavga eden Gülhayat evi terk ederek Marika'nın yanına geri döner. Bu gelişme üzerine Halit Gülhayat'la tekrar birlikte olmak için umutlanır. Bu arada Selahattin, Nazlı'nın Gülali'yi bıçakladığını Halit'ten öğrenir. Kaymakamdan da Halit'in bu konuyla ilgili kendisine şantaj yaptığını öğrenen Selahattin durumu kendi lehine çevirebilecek bir plan yapar. Kasabaya yeni gelen ve tıpkı Cemal'in kayıp annesine benzeyen Zümrüt'ü ise kasabada tanıyan biri çıkar. Karadağlar 24. Bölüm Özeti

Canan 12. Bölüm Özeti

Renknaz, Canan`ın karşısında güçlü bir konuma gelmiştir. Canan`a ‘kızının sevgisini kazanabilmek için bana mecbursun` der. Ona bir anlaşma önerir. Kızının pazarlık konusu yapılması Canan`ı çıldırtsa da, Elif`e ulaşma konusunda çaresizdir. Şakir, Nil`le hesaplaşır. Önemli bir bilgiyi ele geçirir. İhanetin asıl adresini bulmuştur. Artık, şirkette tekrar ipleri eline almak için uğraşmakta, var gücüyle eski konumuna gelmek için çabalamaktadır. Canan 12. Bölüm Özeti

Friday, April 22, 2011

Düz Adam Yakında Başlıyor

Düz Adam, aklı evvel bir şirket çalışanı üzerine kuruludur. Sosyal ilişkileri zayıf, kafası çok basmayan, patavatsız, sakar ve insanları rahatsız eden gıcık biri olmasına rağmen, sevimli ve saf oluşuyla içten içe sevilen bir karakterdir Düz Adam.



Kendisini zeki ve yakışıklı sanan Düz Adam’ın bir derdi ofisteki işlerden kaçmaksa, diğer büyük derdi kadınlardır. Kadınlarla ilişki kurmak konusunda son derece başarısız olmasına rağmen yılmadan, azimle hep yeni bir taktik dener.


 


Kaynak : Dizi

Yeniden Başla

Küçük yaşta anne ve babasını kaybeden Onur, amcasının yanında büyümüş genç bir kızdır. Amcasının kendi çıkarı için zorla dayattığı bir evliliğe boyun eğmeyerek, geride en sevdiği insanı, babaannesini bırakarak üniversite okumak üzere Ankara’ya gider. Onur’u Bolu’dan Ankara’ya sürükleyen okuma aşkı, ona gerçek aşkı da sunacaktır; Fırat’ın (Başar Uğur) aşkını... Hayatını oğluna adayan annesi Safiye’nin ve sevgisi uğruna kalbini mühürleyen teyzesi Şadiye’nin incisidir Fırat. Az bulunan değerli bir evlat, yeğen, dost, genç…



Safiye’nin can yoldaşı Neriman ve eşi İlyas, İngiltere’den dönüşünü heyecanla bekledikleri oğullarının gizlice evlendiğini ve artık Londra’da yaşayacağını öğrendiklerinde yıkıma uğrasalar da evlerinin kapısını ihtiyacı olan üç üniversiteli gence açmaktan geri kalmazlar. Burası artık Onur, Sinem ve kuzeni Özge için yeni bir yuvadır. Onur ilk defa kendini huzurlu hisseder. Ancak ne amcasının ne de nişanlısı Hasan’ın Onur’un peşini bırakmaya niyeti yoktur.



Neriman’ın pastanesi, hikâyesi ne olursa olsun, herkesi buluşturan bir yuvadır. Mahallenin sevimli kuaförü Aylin, kocası Haluk ile sorunlarını paylaşır kimi zaman, taksi şoförü ve herkesin kadim dostu Osman kimselere anlatamadığı aşkını gizlice yaşar, içi kan ağlasa da herkesin yüzüne gülen Şadiye burada bekler nişanlısının dönüşünü…



Hemen yanı başlarındaki üniversitede ise çocuklar çoktan büyümüşlerdir. Şimdi hayat onları sadece dersleriyle değil aşk, sadakat, hırs ve intikam duygularıyla da sınamaktadır. Gençlerin hayatı öğrendiği, yetişkinlerin de hayatta öğrenecek şeylerin asla bitmeyeceğini öğrendiği bir dünya… Yılmadan, umutla, her doğan gün, hayata yeniden başlayanların dünyası…



Yeniden Başla, 11 Nisan’dan İtibaren Hafta İçi Her Gün TRT 1’de…


 


Kaynak : Dizi

Kolej Günlüğü Yayında

Yapımcılığını Timur Savcı /Tims Productions’un üstlendiği, yepyeni gençlik dizisi “Kolej Günlüğü” 12 Nisan Salı günü Türkiye’nin en yeni televizyonu TNT ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini Feride Kaytan’ın, senaryosunu Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Volkan Yazıcı’nın kaleme aldığı dizide, hayatları bir kolejde kesişen gençlerin hikayesi anlatılıyor. Özge Çelik, Furkan Andıç, Burak Deniz gibi genç yeteneklerin yanı sıra Şenay Gürler, Arif Pişkin,Türkan Kılıç, Bora Kozanoğlu gibi sevilen oyuncuların da yer aldığı gençlik dizisi “Kolej Günlüğü”, yeni yıldızlarını da televizyon dünyasına kazandıracak.

Thursday, April 21, 2011

Şahin Çetesi Yakında

Şahin ve Çetesi yakıda TNT ekranlarında. Şahin, çetenin lideri ve otomobilin sahibidir. Yaşça da diğerlerinden büyüktür. Kararları veren ve çeteyi yönlendiren odur.



Kartal, çetedeki kavgacı tiptir. Agresif tavırları ve geri kafalılığı ile diğerlerinden ayrılır.



Doğan, çetenin çapkınıdır. Kendine güvenen halleri ve kızlara olan ilgisi en önemli özellikleridir.



Serçe'yse gruptaki en saf ve en şişman elemandır. Çeteye kendini kanıtlayabilmek en büyük amacıdır.



Bu 4 yakın arkadaş aynı evi ve otomobili paylaşır. Birlikte güler, birlikte ağlar ve hiçbir vakit ayrılmaz.


 


Kaynak : Dizi

Tuesday, April 19, 2011

Klipyum Yayında

Video Klip sitesi klipyum açıldı. Tüm sanatçılara ait video klipleri www.klipyum.com adresinden izleyebilirsiniz. Sitede 2200 sanatçıya ait 8500 video klip bulunmaktadır.

Monday, April 11, 2011

Kanal D'de Yeni Dizi "Üsküdar'a Giderken"

Kanal D ekranlarında çok yakında yeni bir dizi başlıyor "Üsküdar'a Giderken" Fedakar bir ev kadını olan anne, hayalperest ve keyfine düşkün bir aşçı olan baba ve onların zaman zaman tatlı, zaman zaman can sıkıcı çekişmeleri arasında büyümüş iki çocuk, işte bizim esas kahramanlarımız.

Büyük kardeş Ayşe (Tülin Özen), başından mutsuz bir evlilik geçmiş, annesi ile yaşayan, otuzlu yaşlarında genç bir kadındır. Annesi (Funda Postacı) tarafından sık sık ''babasının kızı'' olarak nitelendirilmesine rağmen git gide annesine benzemektedir. Öte yandan Anne, yaşlandıkça yeni huylar edinmekte, en yakınındakileri dahi şaşırtmaktadır. Türlü borçlar, sıkıntılar ve sahip oldukları restoran’ın iflasının ardından aile bireyleri birbirinden kopmuş, aynı evin içinde yaşayan yabancılar olup çıkmışlardır. Kötü giden günler, küçük kardeş Erdem'in (Öner Erkan) eğitim almak üzere gittiği İngiltere'den dönmesi ile bitecektir. Her ne kadar diğer insanlar tarafından ''anasının kuzusu'' olarak tanımlansa da Erdem içten içe babasına benzeyen, 26 yaşında, hala çocuk kalabilmiş bir hayalperesttir. Ailesinden sakladığı en büyük sırrı yemek yapmaya karşı duyduğu büyük tutku olan Erdem'in bu sırrı pek yakında açığa çıkacaktır. Kimsenin öğrenemeyeceği sır ise Erdem'in hayallerinde yaşayan ve ona bazen yol gösteren bazen sadece olayları izlemekle yetinen babasıdır (Erkan Can). Erdem şöyle der: ''Bu bizim tekrar bir aile olmamızın hikayesi'' ve hikaye başlar. Hikayemiz boyunca olaylar ile birlikte karakterlerimiz de gelişecektir. Tekrar bir aile olma süreci boyunca, kendi zayıflıklarını, korkularını, hayal kırıklıklarını geride bırakacak ve birbirlerinden güç alarak mutlu olmayı öğreneceklerdir. Bu süreçte onların yanında yer alıp, hayatlarını renklendiren dostları da mevcuttur. Erdem'in süt kardeşi Oğuz (Murat Cemcir), yıllardan beri aile ile birlikte çalışan, artık aileden biri sayılan müzmin bekar Yavuz (Erdal Tosun), yıllar sonra çıkıp gelen Asuman hala (Berrin Arısoy) ve kızı Leyla.

Üsküdar'a Giderken onların tekrar büyük ve mutlu bir aile olmalarının hikayesidir...

Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi - İngiliz Kemal

Kurtuluş Savaşı’nda Teşkilat-ı Mahsusa adına çalışan ‘İngiliz Kemal’ lakaplı Türk casusu Ahmet Esat Tomruk’un hayatı TV dizisi oluyor. Gelecek sezon yayınlanması planlanan dizide ‘İngiliz Kemal’i Kenan İmirzalıoğlu canlandıracak. Oyuncu kadrosu için, İmirzalıoğlu‘nun Ezel dizisindeki rol arkadaşları Cansu Dere, Barış Falay, Yiğit Özşener gibi oyuncuların da ismi geçiyor. ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?‘ ve ‘Yaprak Dökümü‘ne imza atan Kerem Çatay, ‘İngiliz Kemal‘in yapımcılığını üstlendi.

Akşam Gazetesi’nin haberine göre Boksör olan, iyi derece de İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve Rumca bilen Ahmet Esat Tobruk, İstanbul’un işgali sırasında tutuklanan İttihatçıları kurtarmak için boksör İngiliz subaylarla ringe çıkıp istihbarat toplayarak, casusluğa başladı. Kendini Amerikalı bir gazeteci olarak tanıtıp, Yunan hatlarına sızan ve Türk cephesine önemli bilgiler sağlayan Ahmet Esat Bey, savaş bitip Cumhuriyet ilan edildikten sonra görevini bırakıp İstanbul’a yerleşti. Rehberlik ve tercümanlık yaparak geçimini sağlayan Ahmet Esat Bey ‘Tomruk’ soyadını aldı. 1964′te 72 yaşında öldü.

İSTANBUL’UN İŞGALİNİ GÖRMÜŞTÜ
Kenan İmirzalıoğlu, 2007 yılında vizyona giren ‘Son Osmanlı-Yandım Ali’ filminde ‘Yandım Ali’ adındaki İstanbul kabadayısını canlandırmıştı. Sinema salonlarında 1 milyon 87 bin 209 kişi tarafından seyredilen dönem filminde, İstanbul’un işgali sırasında düşmanla işbirliği yapan vatan hainlerinin peşinde olan ‘Yandım Ali’nin hikâyesi anlatılmıştı.

Kaynak : turkdizi.tv

Saturday, April 9, 2011

Herşeye Rağmen

Herşeye Rağmen 1930’ lu yıllarda başlayıp, 1940’larla devam eden ve Ege’de geçen hikaye, babası bir iftira yüzünden haksız yere idam edilen Mehmet’in, idam kararını veren Hakim Mümtaz Bey’e duyduğu kinle, yıllar sonra intikam almak için sürgün edildiği kasabaya geri dönmesini ele alıyor. Mehmet’in dönüş yolculuğunu yaptığı trende tanışıp hoşlandığı genç ve güzel Leyla, Mümtaz bey’in kızıdır. Mehmet bir yandan Leyla’ya duyduğu ilgiye engel olamazken, diğer yandan içindeki nefreti yenememektedir. Yanlış ve adil olmayan bir kararla babasının öldürüldüğünü ispatlamaya çalışan Mehmet, aşkı ve intikam hırsı arasında kalacak, bu arada karşısına çıkan ve Leyla’dan çok farklı bir kişiliğe sahip olan Zeliha, onu bambaşka bir yola sürükleyecektir.

Can Nergis 'in Mehmet Demir olarak kamera karşısına geçtiği dizide Leyla Açıkalın karakterini Gülcan Arslan, Zeliha Doğan karakterini Tuğçe Kumral canlandırmaktadır. Ayrıca Engin Şenkan'da Hakim Mümtaz Açıkalın olarak rol almaktadır.

Herşeye Rağmen cuma akşamları saat 22:00'da ATV ekranlarında.

Muhteşem Yüzyıl

Yapımcılığını TİMS Productions-Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan'ın yaptığı, "Muhteşem Yüzyıl" dizisi başrol oyuncuları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Halit Ergenç'in Kanuni Sultan Süleyman olarak kamera karşısına geçtiği dizide Kanuni Sultan Süleyman'ın annesi Valide Sultan'ı Nebahat Çehre, eşi Mahidevran Sultan'ı Nur Aysan, kardeşi Hatice Hatun'u Selma Ergeç ve sadrazam İbrahim'i ise Okan Yalabık canlandırıyor. 6 haftadır çekimleri devam eden ve 5 Ocak'ta seyircisiyle buluşmaya hazırlanan dizide Kanuni'nin büyük aşkla bağlı olduğu Hürrem'i ise Alman asıllı Türk oyuncu Meryem Uzerli oynuyor.

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi...
Muhteşem Yüzyıl Osmanlı'nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalara ışık tutacak.

Dizide, Osmanlı'nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım'dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın Moskof Cariye Hürrem'in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınacak.

Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı'nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak...

Kaynak : Turkdizi.Tv