Wednesday, May 30, 2012

Yepyeni bi oyun dünyası

Türkiyede internet ileledikçe oyuncuların istedikleri oyunu oynayabileceği siteler bir bir çoğalıyor, yeni oyun siteleri açıldıkçabirbirinden güzel oyunlarda ortaya çıkmaktadır. Böylece oyun oynayacak kişinin farklı sitelerde aradığı oyunu bulmak yerine sadece bir oyun sitesinde istediği oyunları bulması da kolaylaşıyor. Gün geçtikçe oyun siteleri arasında artan rekabet ile birlikte ziyaretçiler sitelerde daha güzel ve daha eğlenceli oyunlar bulabiliyor. Sizde oyun oynayarak bolca vakit geçiriyorsanız ve istediğiniz oyunu bulamıyor veya daha güzel oyunların olduğu bir site arıyorsanız sizlere yeni açılan bir oyun sitesini tanıtacağım.

OYUNPLUS


Oyunplus.com'da aradığınız her türlü oyunu bulabilirsiniz. Futbol oyunları, araba oyunları, macera oyunları ve eğitici oyunları gibi çok fazla kategoride, birbirinden güzel 3000 oyun bulunmaktadır. Oyunplus.com'da en popüler ve en yeni oyunları rahatça bulup oynayabilirsiniz. Site üzerinde bulunan oyun arama motoru aracılığı ile arama yaparak oynamak istediğiniz oyunu rahatlıkla bulup oynayabilirsiniz.

Yakında canınız sıkıldığında ilk ziyerat edeceğiniz siteler arasına www.oyunplus.com adresini ekleyeceğinize eminim.

Wednesday, May 23, 2012

3D Terörist Kampı Baskını Oyunu

Siyah Akıncı'nın pilotu olarak terörist kampını ve düşmanları yok et.

Hava Kuvvetleri’ne ait saldırı helikopteri “Siyah Akıncı” nın pilotusun. Fareyi kullanarak helikopteri hareket ettir. Boşluk tuşuyla füze fırlatabilirsin. Görevin teroristlere ait kampları yok etmek ve düşmanları etkisiz hale getirmek. Üzerine gelen füzelerine karşı dikkatli ol. İhtiyacın olduğunda bonus ve sağlık paketlerini alarak görevini başarıyla tamamla.  En güzel 3d oyunlar oyunplusta.

Wednesday, May 16, 2012

Oyun Sitesi

Oyun sever çocuklara müjde!

Dünyada iyice yaygınlaşan bilgisayar oyunları çocuklar kadar büyüklerinde ilgisini çekiyor. Her her yaş grubundan çocuğa ulaşmaya çalışan oyun siteleri oyun yelpazelerinde sürekli olarak yenilikleri ortaya koyuyorlar. Tabi doğal olarakta bu durum çocuklar için olumlu bir hal alıyor ve her geçen gün yeni oyunlar ile karşılaşıyorlar.

Eğlenceli ve zevkli vakitler geçirmek için tam size göre olan oyunplus herzaman ziyaretçilerine kapısı açık tutmaktadır.

Bu siteler arasındaki Oyunplus.com tüm dünyadan oyunları toplayarak beğeninide sunmaktadır. Oyunplus.com'da Spor Oyunları, Macera Oyunları, 3D Oyunlar, Yarış Oyunları, Zeka Oyunları ve Dövüş Oyunları gibi birçok kategori bulunmaktadır. Sitede bulunan oyunlar, bu oyunları yapan ve oyun sitelerinde paylaşan oyun yapımcılarına aittir.



İyi eğlenceler dilerim.